Entrevista a Marta en Sitgesnews.cat

Una entrevista a Marta. Como seguíamos promocionando el estreno del Borrás, la entrevista está en catalán.

Marta Torné s’estrena en el teatre a “Más allá del puente” que acull el Teatre Borràs
Publicat a Sitgesnews.cat.
Divendres 19 de març

Text Albert Roca. Fotos Jordi Rull i Albert Roca. Edició Xavi Massip.

La vida dóna moltes voltes. Poc podia sospitar que aquella presentadora i periodista Marta Torné, amb qui em vaig coincidir més d’una vegada a Sitges, amb els seus reportatges per “City Tv”, acabaria essent protagonista d’un dels meus reportatges, i ella com. a estrella d’una obra de teatre “Más allá del puente”, produïda per “Zoopa”, i que acull el Teatre Borrás. Per arribar fins aquí han passat unes quantes coses, com per exemple que aquella entremeliada “presentadora” es va convertir de la nit al dia en una estrella televisiva, en ser una de les protagonistes de la serie d’A-3 “El Internado”.

A partir d’aquí, portades i més portades en revistes de tirada masculina, i el salt endavant que dóna ara amb la història d’amor que viu amb el personatge d’Alex Brendemühl –flamant guanyador del Premi Gaudí al millor actor, i del qual tenim notícies que a Sitges és molt estimat-, que s’inicia amb un intent frustrat de sucidi sobre un pont. Per Marta Torné aquesta circumstància tràgica no és més que una excusa “perquè dos persones aparentment allunyades es trobin i s’enamorin. El personatge d’Alex és un perdedor mentre que el meu està preocupat per la superficialitat. Entre tots dos es protegeixen” i a partir d’aquí sorgeixen un conjunt de situacions on l’espectador té reaccions imprevisibles “És una de les coses que més m’ha sorprés del món del teatre, veure com el públic és diferent cada dia i hi ha dies que riu molt i altres que és més fred. Ho noto des de la primera escena”.
Ha passat ja un parell de setmanes des de l’estrena de “Más allá del Puente” “I és el moment de disfrutar-la. Tot això m’anirà molt bé. Pensa que en la televisió no et dóna temps aprendre el teu paper i aquí el fas teu. És tot un curs intensiu”. Intensiva també ha estat la seva trajectòria, iniciada com a membre del mític programa “Vitamina N” de City TV, presentat per Jordi González. “Ho recordo molt gratament, la veritat, i miro els videos amb els meus companys d’aleshores com el Rocco. També m’agradaven molt especialment aquells reportatges que fèiem al carrer en diferents esdeveniments com. el festival de Cinema de Sitges i el Carnaval de Sitges”.

Ara han canviat una mica les coses, i els seus objectius és consolidar la seva carrera com actriu, on encara la podem veure a “El Internado”. “Que viu la seva recta final amb la última temporada. És una llàstima per a mi a nivell professional però crec que és el moment de finalitzar ja que sinó pots cansar al públic que ha estat tan fidel”.
Marta Torné, un encant de persona, que ha mostrat com. les casualitats i la perseverança et poden canviar la vida, des d’una pantalla televisiva o l’escenari d’un teatre, com ara a “Más allá del puente”. Un interessant joc de mirades d’una parella jove, que pel damunt de tot s’estima.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s