Terapia de pareja

En el blog Pont de Ensaula, Lena Paüls habla de la obra.

Teràpia de parella
Al teatre Borràs, Marta Torné i Alex Brendemühl interpreten Más allá del puente, una comèdia romàntica, escrita per David Botello. El relat es presenta en un format de dos plans narratius, molt interessants. D’una banda, asseguts de cara al públic, distesos, expliquen a un suposat psicòleg els sentiments a la passada. I, de l’altra, van realitzant les accions en temps real. Cadascú des de la seva experiència explica que havien tocat fons, que es van conèixer en un pont, a punt de llançar-se daltabaix. Es van apropar, van parlar, es van agradar. Es van anar coneixent i es van enamorar, però havien pactat no dir-s’ho, i un dia la noia ho va verbalitzar. Es van separar. La separació els fa més lúcids i s’adonen que un i l’altre havien deixat escapar la persona de la seva vida. Final feliç.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s